Tönkölykenyér? Avokádó? Olívaolaj?! Na, erről nem is álmodhat Bódi Sylvi a vadonban – márpedig ezek a vegetáriánus modell fő étkei. Jobb, ha beszerez egy növényhatározót, hogy kiolvassa, mit szüretelhet magának Afrikában.
A csinos modell hamarosan több celebtársával együtt Afrikában feszegeti majd a határait, hiszen ő is részt vesz a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán. Sylvi nem fél a vadon élő állatoktól, nincs semmilyen fóbiája, csak attól tart, hogy nem étkezhet egészségesen.
– Ötször eszem egy nap. Mindig is odafigyeltem, hogy a lehető legegészségesebben étkezzem – kezdte Sylvi. – A mi családunkban mindenki imád enni, én pedig, amióta izgalmas és egészséges ételeket fogyasztok, nagyon szeretek a konyhában sürögni-forogni. Szinte már nem is járok étterembe, viszont általában bármerre utazom, magammal viszem az ételalapanyagokat is. Tönkölykenyér avokádóval és olívaolajjal – nálam így kezdődik egy reggel. Szóval ha valamitől, hát attól tartok, hogy a műsorban nem lesz lehetőségem többször és egészségesen étkezni – aggodalmaskodott a modell, valószínűleg nem is ok nélkül.
– Eddig sokan próbálták elvenni a kedvem a kalandtúrától, de engem egyáltalán nem zavar, ha közel lehetek a természethez. Az viszont biztos, hogy éhesen, korgó gyomorral ideges és feszült leszek. Gondolom, a csapatfeladatokon is múlik, hogy mennyi ételt kapunk, de a rizst és a babot nem nevezném a gasztronómia csúcsának, ahogy akkor sem járok jól, ha húst kapunk, mert vegetáriánus vagyok. Szóval lehet hogy jobban teszem, ha még az utazás előtt tanulmányozok egy afrikai növényhatározó kézikönyvet, hogy ha úgy alakul, legalább tudjam, milyen bogyókkal tömjem meg a bendőmet. Ha marad, adok majd a többieknek is – viccelődött Sylvi.