Aktuális

Hobbiszakácsból lett profi séf Zoli

D. Á.

Létrehozva: 2015.05.24.

Michelin-csillagos étterem séfje lett az ingatlanosként dolgozó Zoli, aki a Konyhafőnök című show-ba még ügyes amatőrként érkezett.H

Az RTL Klub a Konyhafőnök című műsorának középdöntőjében ugyan kiesett a versenyből Fodor Pál Zoltán, mégis a verseny egyik nagy győztese lett, mert teljesült élete álma: az ingatlanirodát lecserélhette a konyhára. Nem is akármilyenre. Egy Michelin-csillagos étteremben kapott munkát.

– Hobbiszakács vagyok, soha életemben nem dolgoztam konyhán, sőt a műsorban voltam először éttermi konyhán. Otthon főztem eddig, a családom pedig élvezte. Nemrég azonban megnyílt előttem a kapu, és nemcsak a műsorban bizonyíthattam be, hogy éttermi tapasztalat nélkül is el lehet érni sikereket, hanem egy nívós helyen is ezt tehetem, az új munkahelyemen. Az ingatlanozás a múlté, már szakácsként próbálok helytállni – árul­ta el a Borsnak Zoltán, aki ma­ga kopogtatott az étterem aj­taján.

– Bekéredzkedtem, a takarítónő engedett be – mesélte nevetve az újdonsült szakács.

– El sem hiszem, hogy megengedték, hogy egy napot az étterem konyhájában tölthessek, és kipróbáljam magam. Nem számítottam semmire, csak szerettem volna belekóstolni abba az életformába. Olyan jól sikerült, hogy a nap végén felkínáltak egy pozíciót. Már másfél hónapja dolgozom ebben a népszerű és elismert étteremben, mindent elkövetek azért, hogy megfeleljek. Minden nap egy álom, rengeteg új dolgot tanulhatok. A Konyhafőnökben való szereplésem is hozzásegített ahhoz, hogy most álmaim helyén dolgozhatok. Elképesztő a tempó, megemelem a kalapom a szakácsok előtt. Öröm igazi művészek között dolgozni – mesélte lelkesen Zoli.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek