Aktuális

„Büntetésből levágtam a péniszét, amit egy táskába tettem”

Bors

Létrehozva: 2016.05.10.

Nyolc év börtönt kapott az a mexikói férfi, aki hátulról agyonlőtte, majd brutálisan megcsonkította a legjobb barátját, mert az elmondása szerint szexuális úton közeledett felé egy elfajult ivászat után, írja az El Paso Times. A gyilkosság idején 25 éves Mario Alberto Lizalde Reyes a kutyáját sétáltatta gyerekkori barátjával, az akkor 24 esztendős Mario Hernandez Banda-val, amikor a gyilkos elmondása szerint barátja kissé túlságosan közeledni kezdett felé.

- Mindketten részegek voltunk, és elkezdett rám nyomulni. Miután ellöktem magamtól, elment vizelni egy sikátorba, ahová követtem, előrántottam a fegyveremet és fejbe lőttem. Utána elővettem egy kést és büntetésképpen levágtam a péniszét, amit egy egy táskába tettem. Viszont ott volt a kutyám is, aki elkezdett szaglászni, úgyhogy végül megetettem vele - állt a férfi vallomásában.

Bár Reyes másnap, amikor kijózanodott, rájött, hogy mit tett és feladta magát a rendőrségen, az ítészeket ez sem ingatta meg abban, hogy hosszú évekre bebörtönözzék a férfit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek