Aktuális

Ez a mozgássérült kislány épp megkapta élete ajándékát - megható videó

Bors

Létrehozva: 2016.06.05.

<p>A tízéves Emma könnybe lábadt szemekkel bontotta ki a csomagot. Noha műlábbal kell leélnie az életét, már nincs egyedül.</p>

Több, mint 21 milliónál jár annak a videónak a megtekintése, amit csupán pár nappal korábban rakott fel egy Amerikában élő édesanya: a 2 perces kisfilmen azt a pillanatot örökítették meg, amint a tízéves, amputált lábú Emma Bennett kibont egy ajándékcsomagot, amit kistestvére ad át neki, majd örömkönnyek szöknek a szemébe, amikor meglátja, hogy a baba pontosan olyan, mint ő: műlábú.

„Most vicceltek velem? Ugyanolyan lába van, mint nekem! Imádom!!!” - öleli magához a játékot.

Emma édesanyja, Courtney Fletcher Bennett ugyanazzal a vállalattal készíttette el a meglepetést, mint akik Emma műlábát is legyártották. A cég örömmel vállalta a szokatlan felkérést - elvégre nem mindennap készítenek protézist játékbabáknak - ugyanakkor hangsúlyozták: az ilyen helyzetekben az a legfontosabb, hogy lássuk, nem vagyunk egyedül. Találjunk olyan embereket - vagy jelen akár játékokat - akik hasonlóak hozzánk!

A baba protézisét természetesen egyedileg gyártották le és kézzel festették - pontosan úgy, ahogy egy valódi példányt - írja a New York Daily News.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek