Aktuális

Itthon árulják a hollywoodi szuperprodukció kocsiját

H. Z.

Létrehozva: 2016.06.09.

<p>Emlékszik a nagy sikerű Amerikai gengszter című filmre? A valós történeten alapuló moziban látható nagy fekete autót most egy magyar férfi árulja az egyik hirdetési oldalon.</p>

Izgalmas hirdetésre bukkant a Bors. Az amerikai filmek rajongói most akár meg is vásárolhatnak egy olyan relikviát, amely a 2007-ben készült, Amerikai gengszter című filmben szerepelt. Az 1968-as évjáratú Oldsmobile 88 ára kerek 4 millió forint, de ha valaki magyarországi forgalomba helyezéssel szeretné, 4,5 milliót kell leszurkolnia érte.

– Három éve Amszterdamban, egy ár­verésen jutottunk ehhez a különleges autóhoz – mondja a Borsnak Szabadi Csaba, a jelenlegi tulajdonos. Először még úgy tervezte, hogy megtartja a motorikusan is kiváló állapotú kocsit, most azonban mégis az eladás mellett döntött.

– Ez olyan kocsi, melynek az értéke nemhogy csökken, hanem az évek során folyamatosan növekszik majd – mondta Szabadi.

A nálunk is nagy sikerrel játszott film főszerepeiben Denzel Washington és Russell Crowe látható. Előbbi egy harlemi drogkirályt alakít, aki a vietnami háborúból visszatérő amerikai szolgálati gépeken csempészte a heroint az Egyesült Államokba, míg Crowe játssza a nyomozót, aki a gengszter kábítószer-birodalmának leleplezésére törekszik. A filmet New Yorkban forgatták, a most eladásra kínált autó szerencsére nem keveredett akciójelenetbe, így épségben megvásárolható.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek