Aktuális

Levágta hűtlen ura péniszét a nő – durva fotók

Bors

Létrehozva: 2016.06.12.

Alig maradt belőle valami...

Forrás: Pattaya One

Egy sniccerrel esett neki hűtlen férje péniszének egy pattayai asszony, miután megtudta, hogy a férfi a legjobb barátnőjével bújt ágyba, írja a Pattaya One. A nő korábban is sejtette, hogy a csak Somchai néven közölt férfi nem a hűség mintaszobra, de amikor rájött, hogy saját legjobb barátnője a harmadik a kapcsolatukban, éktelen haragra gerjedt. Kitervelte, hogy azt mondja férjének, megbocsátott neki, és szeretne egy kis orális kényeztetéssel pontot tenni az ügy végére.

Szinte látjuk magunk előtt azt az öntelt mosolyt, ahogy a csalfa férfi tolja le a nadrágját annak biztos tudatában, hogy nem elég, hogy napközben egy másik nővel hentergett, estére még egy kis orális kényeztetést is kap. Aztán persze jött a hideg zuhany, a nő a férfi elé térdelve nem annak péniszét, hanem egy sniccert fogott a kezébe és egyetlen nyisszantással megszabadította az úriembert legnemesebb testrészétől.

A rendőrség beszámolója szerint igen alapos munkát végzett, ugyanis a hímtagból alig maradt valami, azt majdnem tőből levágta a mérges asszony, aki arról is gondoskodott, hogy azért a férj ne vérezzen el: maga hívta a mentőket.

A rendőrség természetesen így is letartóztatta a nőt, de a férfit még nem tudták kihallgatni, ugyanis sokkos állapotba került.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek