Aktuális

Új szívre várva: Antalnak segítenek a Bors olvasói

BLN

Létrehozva: 2016.08.27.

Svraka Antal négy hónapja vár új szívre, azóta szerepel a szívátültetésre várók hosszú listáján, ahol rajta kívül még 58-an vannak. A füredi apukáról hétfőn írtunk. A Bors olvasói segítenének az idővel versenyt futó fiatalembernek. 

– Számunkra luxuscikknek számítanak, de ha később kórházba kerülök, mindenképp szükségünk lenne laptopra, mobiltelefonra, hogy bent tudjam a kapcsolatot tartani a családommal – kérte a nyilvánosság segítségét Antal. Olvasóink pedig segítenek ezekhez a technikai eszközökhöz hozzájutnia a kis családnak.

– Ha tudok, segítek. Magam is nyugdíjas vagyok, de teljesen ledöbbentem, hogy a család ilyen szűkös anyagi körülmények között kénytelen élni.  Vettem egy kamerás telefont – mondta a Borsnak a pesterzsébeti Nagy Andrásné Éva. 

– Az én férjem sajnos mozgássérült. Imádott futni, aztán 25 éves korában elütötte szemből egy kocsi. Tudjuk, mit jelent, ha nincs az embernek segítsége, tudjuk, mennyit kell küzdeni – indokolt Balika Istvánné, aki a családjával egy hordozható számítógépet ajánlana fel Antaléknak.

A füredi apuka mindene hat­éves kislánya, Hanna, aki most kezdi az első osztályt, ám jelenleg csak a felesége a kereső a családban.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek