Aktuális

Fejbe akarta szúrni az ügyészt a bíróságon a pedofil

Bors

Létrehozva: 2016.09.25.

<p>Miközben az ítéletére várt, rátámadt egy vasdarabbal, és fejbe akarta szúrni az ügyészt a tárgyalóteremben egy pedofil.</p>

A 35 éves amerikai Joshua Harding azért állt a bíróság előtt, mert egy temetőben egy 10 éves kislánnyal fajtalankodott. Miközben a bíró elkezdte felolvasni az ítéletet, a férfi egy vasdarabot húzott elő az inge ujjából, és hirtelen megindul Jonathan Roth ügyész felé, akit fejbe próbált szúrni, de annak sikerült elugrania a támadó elöl. Az eszement jelenetről videofelvétel is készült, amit a Lansing State Journal nevű amerikai lap hozott nyilvánosságra. A képsorokon látható, hogy a vérszomjas pedofilra a tárgyalóteremben tartózkodó rendőrök vették rá magukat, hogy megfékezzék.

Hardingot tehát most már nemcsak szexuális zaklatással, hanem gyilkossági kísérlettel is vádolják. Előbbi ügyben 19-38 évig terjedő börtönt kapott (az angolszász országokban csak később, az ítélethozatal után döntenek a büntetés mértékéről), az ítéletet egy cellában ülve hallgatta végig, miután nem kívánt bíróság elé állni. Utóbbiért viszont valószínűleg életfogytiglani szabadságvesztésre ítélik majd. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek