Aktuális

Horror: a pitbull bepöccent az utcán – videó (18+)

Bors

Létrehozva: 2016.09.06.

Forrás: Twitter

Egy járókelő Boston egyik forgalmas utcáján sétált, mikor arra lett figyelmes, hogy a közelében beszélgető férfi kutyája – minden előzmény nélkül – ráveti magát egy kölyök beagle-re. Gyorsan telefont rántott és filmezni kezdett, mert nem mert közelebb menni a helyszínhez. A beagle gazdája, egy fiatal lány, próbálta menteni házi kedvencét, így őt is maga alá gyűrte a vérengző fenevad – számolt be a Daily Mail.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóink számára javasoljuk:

A szemtanúk látták, ahogy üvöltenek és rugdossák a megvadult pitbullt, így próbálva kiszabadítani a kiskutyát és gazdáját.

Mikor végre sikerült kiszabadulniuk a kutyaszorítóból, és a két kutyát szétválasztották, a pitbull gazdája szó szerint ráfeküdt dühödt állatára, ezzel akadályozva meg, hogy ismét támadásba lendüljön.

A kölyök beagle a sokktól moccanni is alig mert, miközben a kutya és gazdája is több harapástól vérzett. Szerencséjükre senki sem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Az egyik szemtanú az eset után úgy nyilatkozott, hogy az ember azt gondolná, a kutyatartók ismerik az állataikat, tudják, hogyan kezeljék őket. Úgy látszik vannak olyan ebek, amelyeket még a gazdájuk sem tud kiszámítani!

Egy másik szemtanú felháborodottan kijelentette, hogy ő felelősségre vonná a pitbull tulajdonosát, és legszívesebben a kutyáját is agyoncsapná!

Magyarországon például az Egyesült Államokkal szemben sokkal elterjedtebbek a nagy testű és őrző-védő kutyafajták. Ennek megfelelően a súlyos vagy végzetes kimenetelű támadások is gyakoribbak. Hazánkban évente több mint ötezer kutyatámadást regisztrálnak. Ennek ellenére az itthoni gyakorlat azt mutatja, hogy nem kell komolyabb büntetésre számítania annak, akinek kutyája súlyos sérüléseket okoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek