Aktuális

Rémisztő: Sárkánynővé operáltatta magát a férfi!

Bors

Létrehozva: 2016.09.09.

<p>A nővé operálás előtt álló transznemű levágatta a fülét és orrát, és egész testét kitetováltatta, hogy úgy nézzen ki, mint egy csörgőkígyó.</p>

A Sárkánynő, eredeti nevén Richard Hernandez az arizonai Maricopában született. Az elmúlt húsz évet azzal töltötte, hogy kígyóvá változtassa magát. Azért választotta ezt az állatot, mert mikor kisfiúkorában elhagyták a szülei, szerinte csörgőkígyók fogadták be és nevelték föl. Az egész átalakulás nevelőszülei tiszteletének szól.

Az átváltozás évei során több drámai beavatkozás is történt a testén: levágatta a füleit és az orrát, szarvakat ültettetett be, szemöldöke fölé implantátumot rakatott, kettévágatta a nyelvét, és szemfehérjéjét zöldre festtette. Ezzel az átalakulással emberi lényét kívánta hátrahagyni.

A beavatkozások elvégzéséhez nem fordult plasztikai sebészhez, ehelyett testátalakító művészek segítettek terve megvalósításában.

A Sárkánynő azt állítja, egyáltalán nem érdekli, hogy mit szólnak hozzá az emberek. A legtöbb, amit az emberekért tehet, hogy felhívja figyelmüket a HIV veszélyeire, miután rajta is diagnosztizálták a betegséget.

Az embereknek azt tanácsolja, hogy fogadják el egymást olyannak, amilyenek!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek