Aktuális

Iszonyú megható temetést rendezett anyukája az elhunyt kisfiának

Bors

Létrehozva: 2016.10.08.

<p>Jacob Hall lövöldözés áldozata lett, édesanyja pedig rendkívüli temetést szervezett neki.</p>

Egy héttel ezelőtt egy tizenéves lövöldözni kezdett egy dél-karolinai általános iskolában, amely során egy tanár és egy diák megsérült, egy áldozat pedig a kórházban hunyt el.

Utóbbi volt a 6 éves Jacob Hall, akinek szerdán zajlott a temetése. Édesanyja, Renae arra gondolva, hogy sok gyerek is el fog jönni a szertartásra, úgy döntött, a komor öltönyök helyett azt kéri mindenkitől, öltözzenek szuperhősnek, s így búcsúztassák el kisfiát. Virágok mellett pedig azt kérte, lufikat és játékfigurákat hozzanak.

– A fiam imádta a szuperhősöket, s ő maga is szeretett volna mindenkit megmenteni – nyilatkozta Renae a Fox tévécsatornának.

Jacobot Batman-jelmezben helyezték a koporsóba, anyja pedig a denevérember segítőjének, Robinnak öltözött. Az eseményre meghívták egy jótékonysági szervezet vezetőjét is, aki szintén Batmanként jelent meg, ráadásul Batmobillal érkezett templomhoz. Beszédében kiemelte, reméli, hogy Jacob példája segít abban, hogy mindenki jobb emberré válhasson és ne történhessenek hasonló szörnyűségek.

A temetés mellett a közösségi oldalakon is sokan gyászolták (a legtöbben szuperhősnek öltözve) a meggyilkolt kisfiút, amelyhez a #RIPJacob hashtaget használták.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek