Aktuális

Nem viselkedhetsz előttünk így! - kiabálták a szüleiknek

Bors

Létrehozva: 2016.10.10.

Nyomasztó felvétel látott napvilágot - írja a The Sun magazin.  A videón az látható, hogy gyerekek kiabálnak a szüleikkel, hogy keljenek fel, miután összeesve találták őket otthonukban a tévé előtt. A megdöbbent gyerekek élőben közvetítették a Facebookon, ahogy megpróbálták felébreszteni a túladagolt szülőket.

A sokkoló képek azt mutatják, hogy egy amerikai fiú és a lány kiabálnak és kuncognak is - amely arra utal, hogy nem először találták őket ilyen állapotban. A felvételen az anya szemei fennakadtak a túlzott heroinfogyasztás következtében és bár a gyerekek többször ismételgetik, hogy “kelj fel”, de a nő továbbra sem reagál. A fiú pedig egy adott ponton dühösen az apjára kiabál: “Nem viselkedhetsz így a gyerekeid előtt, ember. Ez egyáltalán nincs rendben.”

Ezek után az látszik, mintha az apa reagálna gyerekei hangjára, de a drog okozta kábulat ismét nyer, a hátára rogy a férfi. A tragikus jelenet azzal folytatódik, hogy az anya végre mozdulni látszik, miután lánya az arcába világít telefonja kamerájának vakujával. A nő lassan mozogni kezd, majd a felvétel véget ér a férj közeli képével, ahogy ájultan fekszik. Nem világos, hogy a felkavaró esetet pontosan hol és mikor forgatták, bár a gyerekek látszólag déli akcentussal beszélnek.

Ez csak egy újabb sokkoló videó volt egy sor heroin túladagolást közvetítő műsor után. Nemrég történt, hogy Memphisben, hogy a túladagolás következtében az utcán összeesett egy férfi és egy nő, akiket a járókelők filmezték, ahelyett, hogy segítséget hívtak volna. De az is csak pár hete történt, hogy egy kisgyerek a szupermarketben összeesett anyjának könyörög, hogy térjen magához. Mindegyik esetben heroint fogyasztottak a főszereplők.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek