Aktuális

Diákjával szexelt, míg a lány szülei a szomszéd szobában aludtak

Bors

Létrehozva: 2016.11.16.

Szexmaraton - ezzel a kifejezéssel jellemezte a diáklány az együttléteket.

Második alkalommal ült össze a közép-angliai Peterborough-ben a bíróság a 42 éves zenetanár Simon Ball ügyében. A tárgyaláson az esküdtszék meghallgathatta a férfi egykori diákjának vallomását. A most húszas évei végén járó lány, amikor felidézte a kétezres évek elején lezajlott együttléteket, a szexmaraton kifejezést használta. Elmondta, egy alkalommal pornót néztek a férfi lakásán, majd egész éjjel szexeltek, míg máskor a tanár megkérte az akkor még tizenéves lánykát, hogy szeretkezzenek a felesége menyasszonyi ruháján. 

"Az egész kapcsolatunk alatt gyűlöltem a feleségét. Amikor azt mondta, csináljuk a ruhán, úgy voltam vele, hogy most megkapja, csináljuk!" - idézte fel az áldozat. 

A férfi egy másik alkalommal otthon látogatta meg az áldozatot: beszökött diákja szobájába. Ott szexeltek, miközben a szomszéd szobában a lány szülei aludtak - számolt be az esetről a Daily Star.

A vád szerint Ball összesen három - 13 és 16 év közti - iskoláslányt rontott meg 2001 és 2004 között. Mindannyian diákjai voltak ugyanabban a bentlakásos iskolában. Állítólag a férfi a három lány közül kettővel egyszerre is közösült.

Ball tagadja az ellene felhozott vádakat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek