Aktuális

Ez a nő Kim Kardashiannak akart kinézni, nem jött össze

Bors

Létrehozva: 2016.11.29.

Egy nigériai nő elment egy meg nem nevezett orvoshoz, mert a válását követően úgy gondolta, elkezd magával foglalkozni. Ennek egyik része az volt, hogy olyan testet csináltat magának, amellyel elégedett - írja a Mirror. A nő nagyobb hátsóra vágyott, ezért injekciót kapott a jobb és bal csípőjébe. 

A fiatal asszony azt szerette volna, ha hasonlít egy kicsit hátulról az egyik leghíresebb celebre, Kim Kardashianra, ezért akart szélesebb hátsót, de a próbálkozás nem jól sült el. Az injekciótól a bal oldalon a combja úgy megduzzadt, hogy szinte menni sem bír, ráadásul iszonyatos fájdalomra is panaszkodik. 

A nő szégyelli, ami történt vele, ezért nem hagyja el a házat. Barátnője, Emmanuel Chinedu Udoaku feltett a Facebookra egy képet róla, és annyit írt alá: kérlek imádkozzatok érte. Hogy a fiatal nő miért nem megy el orvoshoz, jó kérdés. Hogy az ima mennyiben fog segíteni a nőn, jó kérdés. Hogy miért tette kommentelhetővé a barátnő a posztot, jó kérés.

A Mirror szerint nem tudni, hogy a poszt óta látta e orvos a beteget, ahogy az sem, hogy az elrontott plasztikai beavatkozás után a sebész felajánlotta e, hogy segít neki.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek