Aktuális

Hímtag-piercingje buktatja le az érdi erőszakolót?

Bors

Létrehozva: 2016.11.23.

Egy Németországból Pozsonyba tartó egyetemista esett áldozatául a négy elvetemült férfinak.

Egynapos városnézésre érkezett Budapestre a diáklány, aki a Népligetből indult volna tovább Pozsonyba, ám mivel lemaradt az aznapi utolsó járatról, úgy döntött, stoppolni próbál. Egy négytagú társaság fel is vette, ám koránt sem azzal a szándékkal, hogy segítsenek neki. Útközben altatóval teletömött üdítőt kényszerítettek a lányba, majd miután elkábult, Érd határába vitték.

Az egyetemista már csak az erőszak közben tért magához. Hiába próbált segítséget kérni vagy elmenekülni. Megfenyegették és erőszakkal orális szexre kényszerítették - majd visszavitték a XI. kerületbe, ahol magára hagyták - számolt be a 2010-es esetről a 24.hu.

A támadókat csak 2015-ben fogták el. Nyáron vádat emeltek ellenük, szerdán pedig megkezdődött perük a Budaörsi Járásbíróságon. A mai tárgyaláson elhangzott: a lány vallomása szerint az első rendű vádlott piercinget visel nemi szervében, amely vazelinnel is meg volt nagyobbítva - börtönökben divat így meghosszabítani a péniszt -. Az elsőrendű vádlott azonban állítja: a cselekmény idejére alibit tud igazolni és a nő által leírt nemi szervhez nem hasonlít az övé.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek