Aktuális

Elragadta a busz Barbara kisfiát

R. K.

Létrehozva: 2016.12.14.

<p>Felháborító jelenet játszódott le hétfő délután egy budapesti autóbuszon, amit egy édesanya panaszolt el a Facebookon.</p>

Barbara és kisfia, a hétéves Dominik a 196A jelzésű járaton utazott. A rákospalotai Beller Imre utcai megállónál a fiatal anya egy pillanatra lelépett a buszról, hogy megkönnyítse a leszállók dolgát. Cseppet sem számítva arra, ami ezt követően történt.

Az ajtó ugyanis hirtelen becsukódott az orra előtt úgy, hogy Dominik fennmaradt a járaton. Barbara emiatt érthetően pánikba esett. Kiabált és integetett a buszsofőrnek, miközben táskájával a kezében rohant a busz után. A járművezetőt azonban mindez nem hatotta meg. Továbbhajtott, pedig Dominik is próbálta jobb belátásra bírni. Odament hozzá, és kérte, hogy álljon meg, az anyukája ugyanis lenn maradt, sírva rohan a busz után. A sofőr erre egy egyszerű vállrándítással reagált – a fiatalasszony beszámolója szerint.

Szerencsére a következő megállónál egy utas leszállt a kisfiúval, és bevárta vele az édesanyját. Mindketten nagyon megijedtek, úgyhogy rendkívül hálásak voltak az ismeretlen segítőnek. Barbara a Borsnak elmesélte, hogy aznap hajnali négyig nem is jött álom a szemére, de ezzel együtt nagyon büszke az elsô osztályos Dominikre. Hozzátette: szerencsére már az óvodában felkészítik a gyerekeket az ilyen esetekre, amit aztán otthon is alaposan átbeszéltek. Persze azt nem gondolták, hogy valaha élesben ilyen helyzetbe kerülnek.

Nem hagyta leszállni

Nemrég egy rossz buszra szálló tószegi kislánnyal szúrt ki egy sofőr. A gyerek szólt a jármű vezetőjének, de az nem volt hajlandó megállni, csak 14 kilométerrel odébb, a szolnoki végállomáson. Végül a kislányon is egy jólelkű járókelő segített.

Barbara panasszal élt a Budapesti Közlekedési Központnál. Mint lapunknak elmondta, tudja, hogy nem szabályos két megálló között megállni, ami mélységesen felháborította, az a sofôr érzéketlen viselkedése volt.

A bejegyzése után egyébként a Facebookon többen is negatív élményekről számoltak be az említett járaton.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek