Aktuális

Megdöbbentő: kerekesszékes örömlány kínálja bájait

L. B.

Létrehozva: 2017.01.11.

Meglepő hirdetésre bukkant a Bors az interneten. A leírás szerint egy kerekesszékes hölgy kínálja a bájait pénzért. Természetesen felhív­tuk a megadott telefonszámot, kíváncsiak voltunk, hogy  a hölgy csupán marketingfogásként hirdeti magát kerekesszékes prostiként – telített a szexpiac – vagy valóban mozgássérült. 

Harmadik hívásunkra fel is vette a telefont a hirdető, aki nyugodt, kedves hangon válaszolt a kérdéseinkre. 

–Igen, valóban mozgássérült vagyok – kezdte, majd a részletekbe is beavatott minket. – Erotikus szolgáltatásról van szó egy kis apró különbséggel. A fogyatékosságom miatt nem vállalhatok mindent. Lehetnek persze extrakérések, de ezeket majd személyesen megbeszéljük. 

A Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének sokat megélt elnökét, Földi Ágnest kérdeztük a témával kapcsolatban, aki elmondása szerint még sosem találkozott ilyen esettel.

– Olyanról tudunk, hogy mozgáskorlátozott férfiak járnak örömlányhoz, de a mozgássérült szexmunkás nekem is újdonságot jelent – így Földi Ágnes.  

Az elnöknő szerint a hölgy igazat mondhat, bár kétségtelen, sokan próbálkoznak hamis hirdetésekkel.  

– Sokan egyetemistának ál­cázva próbálják eladni magukat, pedig a koruk alapján jócskán távol állnak tőle. Persze a helyszínen minden kiderül…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek