Aktuális

Ötvenezerbe kerül az idomított légy. Kérdés?

R. K.

Létrehozva: 2017.01.18.

Ha egy átlagember háziállatra vágyik, elsősorban kutyában és macskában, netán hörcsögben vagy papagájban gondolkodik. Ám vannak olyan egyéniségek, akik nem érik be átlagossal. Példának okáért az a fiatal, aki a Somogy megyei Holládon lakik, és új gazdát keres kedvencének. Viccesnek szánt hirdetése ara­nyat ér: házi legyét kínálja megvételre.

A tulajdonos már az elején leszögezi: a zümmögő jószág nem lopott, és nem a tucatlegyek közé tartozik. Az idomított rovar egy vékony madzagon éli mindennapjait. Az állapota miatt nem kell aggódni, a tulajdonos ugyanis – állítása szerint – nagyon figyelt az egészségére. Törzskönyvvel is rendelkezik, így természetesen féregtelenítve is van, és a veszettség elleni oltásait is megkapta. Az ára azonban igencsak borsos: öt­ven­ezer forint, amelyből a hirdető egy fillért sem hajlandó engedni. De legalább ajándék póráz jár az állathoz, azzal már nem kell törődnie az új gazdának.

Csípős

Komoly piaci rést talált a házi légy hirdetője. Az előbb én is befogtam egy hangyát, ami itt mászott az asztalomon. Akit érdekel, egy hét múlva a légy árának feléért elviheti. Addigra megfelelően betanítom. Reim Károly
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek