Aktuális

Az anya utolsó szavai vezették el a rendőröket elrabolt gyerekéhez és gyilkosához

Bors

Létrehozva: 2017.03.16.

Egy anya utolsó szavai azt firtatták, hol van a gyereke. Emiatt a rendőrség elkezdte keresni a 10 hónapos kisfiút, de nem csak őt, a feltételezett gyilkost is megtalálták. A haldokló Amanda Magas folyamatosan azután érdeklődött, „hol van Winston?”, mielőtt meghalt volna.

A 23 éves Amanda apja ohiói otthonában tartózkodott gyermekével, mikor a volt barátja, James Ramey megjelent, és – a gyanú szerint –  több lövést is leadott a házban. Ramey ezt követően elvette a gyereket, és az áldozat mostohaanyját arra kényszerítette, hogy vigye el a kocsijával. A rendőrök a házban csak a mellkasán súlyos sérüléssel fekvő Amandát találták meg.

Az anya egyből a fia után érdeklődött, a rendőrök átnézték a házat, de nem találták meg, utána ejtette ki a haldokló nő a volt párja nevét.

A rendőrök három órával később, 240 kilométerrel arrébb találták meg a férfit a babával Indianában egy rendőri igazoltatás közben. Amanda fia és mostohaanyja is megsérült.

Ramey Chicagóba, a családjához akart eljutni.

A férfit tavaly augusztusban egyszer már letartóztatták miután kezében egy késsel Amandát azzal fenyegette meg, hogy álmában fogja meggyilkolni, ha elhagyja őt. Ekkor távoltartási végzést adtak ki ellene, amit február közepén megszegett, mikor az anyának írt egy közöségi oldalon - írta a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek