Aktuális

Kidobták az edzőteremből, mert ez a ruha volt rajta – fotó

Bors

Létrehozva: 2017.04.26.

Sarah Villafañe a múlt héten számolt be az őt ért kellemetlenségről: a Charlestoni Főiskola diákja egy Facebook posztban osztotta meg a világgal, hogy milyen csúnyán viselkedtek, amikor az iskola edzőterméből elküldték, miután nem ítélték alkalmasnak a ruháját a közösségi mozgásra.

A képen egy haspólót, illetve sportmelltartót viselő lány leírásából kiderült, hogy aznap végig ebben a szerelésben volt, amivel senkinek nem volt semmilyen problémája, kizárólag az edzőterem munkatársainak. Miután többször megkérték, hogy vegyen fel egy pólót, ő pedig többször elmondta, hogy de hiszen egy pólóban van, odahívták a terem vezetőjét is, aki közölte vele, hogy olyan pólót kellene viselnie, ami teljesen eltakarja, ha pedig ezt nem teljesíti, távozzon.

Villafañe végül eljött, majd dühös megjegyzésekkel tűzdelve megosztotta a képet a Facebookon. Később a terem úgy magyarázta az esetet, hogy egészségügyi szempontból nem volt megfelelő a lány öltözete. A diák viszont nevetségesnek találja az egészet, hiszen például a honlapon szó sem volt dresscode-ról, ahogy a edzőterem előtti táblán is csak annyit írtak: sportos viselet szükséges.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek