Aktuális

A forgalmas csomópont sem zavarta, világra jött Joshua

Bors

Létrehozva: 2017.05.03.

A város kellős közepén egy forgalmas csomópontban hozta világra kisfiát a 34 éves Donna Smith - írja a Mirror. A nő és férje az összehúzódások kezdetekor autóban pattant, majd a kismama érezni kezdte, fia nem fog bent maradni addig, amíg a kórházba beérnek. 

Donna jelezte is a férjének, hogy úgy érzi, fia feje már kint van, de a Daniel Smith először arra gondolt, neje csak drámázik, de amikor rájött, felesége nem a levegőbe beszél, azonnal hívta a mentőket. 640 méterre voltak a kórháztól, amikor Joshua az első ülésen világra jött. Apja azonnal felkapta a földről és neje mellére rakta, de közben telefonált, mert a mentőkkel egyeztetett arról, hogy mit is tegyen.

“Azonnal felsírt, így tudtam, hogy minden rendben van” - mesélte a már kétgyerekes anya, akinek első szülése nem volt ilyen gyors lefolyású, 12 órát vajúdott, mire megszületett a kislánya. Azonban érdekes, de fiuk születésének pontos ideje a kaotikus helyzet miatt nem ismert, a szülők csak hozzávetőlegesen tudják, mikor jött világra a teljesen egészséges baba 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek