Aktuális

Elképesztően bizarr módszert választott: lánya tejét issza a rákos apa

Bors

Létrehozva: 2017.05.02.

Saját lánya tejét kezdte inni a 64 éves férfi.

Fred Whitelawnál 2015-ben bélrákot diagnosztizáltak. A 64 éves férfi betegsége a 2015 szeptemberében elvégzett műtét és a kemoterápia ellenére tavaly áprilisban kiújult, ennek híre pedig az egész családot nagyon megviselte.

30 éves lánya, Jill Turner rengeteg tanulmányon átrágta magát, mire talált egyet, amit hasznosnak és megvalósíthatónak ítélt a gyógyíthatatlan betegség kezeléséhez. Ebben azt írták: az anyatej segít a rákos sejtek legyőzésében. Több sem kellett az októberben anyává vált nőnek, mivel bőségesen akadt teje, megtehette és meg is tette, hogy gyermeke mellett az apjának is gyűjt belőle.

Whitelaw eleinte nem tudta, mihez kezdjen az ötlettel, idegenkedett a gondolattól, hogy a lánya tejét igya. Végül aztán beadta a derekát, úgy érezte, semmit sem veszít azzal, ha kipróbálja a bizarr módszert. Azóta pedig igazi gourmet lett, újabban a kávéjához fogyasztja lánya tejét.

– Összetörtem, amikor meghallottam apám diagnózisát. Mindenáron segíteni akartam rajta, bármilyen eszközzel, amivel csak tudtam. Ez az oka, amiért végül anyatejet fejtem neki – mesélte a brit Metronak Jill.

Father drinks his daughter's breast milk to help beat bowel cancer

A man has started taking his own daughter's breast milk in a bid to try and help beat cancer. Fred Whitelaw, 64, was diagnosed with bowel cancer in 2015 and it returned last April. His daughter, Jill Turner, 30, started expressing milk for him after reading research that breast milk could help kill off cancerous cells.

A Rugby-ben élő nő már korábban is használta gyógyításra a tejét, férje ekcémáját is ezzel kezelték. Amikor viszont a család előtt is elmagyarázta, hogy a rákos édesapját is ezzel akarja meggyógyítani, a többiek azt hitték, csak viccel. De nem így volt.

Valamilyen természetes segítséget keresett, az anyatejben található fehérjék pedig – a nő által is olvasott tanulmányok szerint – hasznosak lehetnek a rák elleni harcban. Hogy igaza volt-e, hamarosan kiderül, hiszen az apja újabb vizsgálatokon esik át heteken belül. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek