Aktuális

Green day-koncert: ő Pali, aki énekelhetett a zenekarral

L. B.

Létrehozva: 2017.06.20.

Felejthetetlen élménnyel gazdagodott egy 15 éves gimnazista a hétvégén Budapesten. Kovács Pál együtt énekelhetett a Green Day frontemberével.

Az utolsó pillanatban tudtunk jegyet szerezni a koncertre, amire édesanyámmal mentem. Már jóval a kezdés előtt megérkeztünk, mivel szerettem volna a lehető legközelebb kerülni a színpadhoz. Végül a második sorig sikerült előreverekedni magunkat – büszkélkedett a Borsnak Pali. A fiú tudta jól, hogy a banda frontembere az első szám közben rendszeresen kiválaszt a közönség sorai­ból egy szerencsést, akit felhív maga mellé egy rövid éneklés vagy gitározás erejéig.

– Ordibáltam, mutogattam, anyukám pedig a retiküljével hadonászott. Nem tudom, hogy ezért-e, de végül én voltam az a mázlista, akire Billie Joe Armstrong rámutatott – magyarázta.

A következő pillanatban már a színpadon ta­lálta ma­gát tizenhá­rom­ezer ember előtt. Egy rövid éneklés és a közönség hergelése után egy ölelést is ka­pott.

– Az óriási adrenalinlöket még az izgalmamat is el­nyomta. Felejthe­tetlen élmény volt, még most sem aka­rom elhinni, hogy megtörtént – lelkendezett a fiatalember, aki egyébként szintén énekesi babérokra tör.

Beépített emberek

A Green Day-jel ellentétben a sztárok többnyire beépített rajongókkal dolgoznak. A világhírű énekesnőről, Kylie Minogue-ról például kiderült, hogy a néhány évvel ezelőtti budapesti koncertjén egy előre leszervezett brazil fiút hívott fel magához közös szelfire.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek