Aktuális

Lajcsi ügye után újabb áramlopási botrány! Tovább folyik a nyomozás Kozso ellen

Bors

Létrehozva: 2017.06.22.

A Story magazin csütörtökön megjelent száma ír arról, hogy a nyomozóhatóságok meghosszabbították a vizsgálódást a Kozso áramlopási ügyében. A sztárt azzal vádolják, hogy éveken keresztül trükközött a közüzemi szolgálatatások mérésével teaházában, ezzel milliós kárt okozva. A lap úgy tudja, hogy a több agyműtéten átesett énekesre akár három év börtön is várhat, ha bebizonyosodnak a vádak.

A Story beszámol róla, hogy az első feljelentést Kozso ellen egykori alkalmazottja tette meg, a volt üzletvezető előbb a közegészségügyi állapotokra panaszkodott, majd tavaly áprilisban feljelentést tett a rendőrségen. 

A lap birtokába jutott hivatalos irat szerint Kozso megtiltotta az alkalmazottainak, hogy a megbabrált mérőórák közelébe engedjék a szolgáltató embereit. A cikkből kiderül, hogy a társasház, amelyben a vendéglátóhely működik már pert is nyert Kozso ellen a közös költségek elmaradása miatt.

A Story arról is ír, hogy a vállalkozást szerette volna megmenteni Kozso zenésztársa, a Kozmixből megismert Hozsó, ám hiába igyekezett segíteni társán, végül jelentős összeget bukva inkább kilépett a vállalkozásból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek