Aktuális

Mi történik, ha orrodba dugsz egy elemet, és 5 hónapig ott marad?

Bors

Létrehozva: 2017.07.16.

A 7 éves Kelsie már tudja rá a választ, ahogy a szülei is - írja a Daily Mail. A kislány akkor gazdagodott ezzel a tapasztalattal, amikor 2015-ben kapott egy játékot, amelyben egy gombeleme volt, ami kiesett, mire ő feldugta az orrába. A műveletről senkinek nem szólt és vélhetően el is felejtette, mert nevelőszülei sem tudtak róla és 5 hónapig titokban is maradt.

A kislánynak azonban elkezdtek furcsa tünetei lenni. Fájdalmat érzett, és állandóan vérzett az orra. Miután röntgenre küldték, felfedezték az összes betegségének az okát. Addigra a kislányt úgy tönkretette, hogy négy vagy öt műtét kell ahhoz, hogy helyrehozzák a károkat.

Kerrie Heath szerint mikor örökbe fogadták a kislányt már barna lé folyt az orrából. Az asszony úgy véli, ezen a nyáron a porcokat helyreállítják, de a további műtéteket az orvosokkal egyetértésben még elnapolják, mert érdemes megvárni, hogy kicsit nagyobb legyen a gyerek.

Kelsie az orrát nem fújhatja ki, és szívni sem szabad, kizárólag egy speciális eszközzel lehet kitakarítani. Az orrmelléküregek elég rossz állapotban vannak, ezért gyakori nála a fülgyulladás. A kislány, amíg benne volt az elem, lefogyott, mert nem volt étvágya és a már említett fájdalmakkal is meg kellett küzdenie.

“Nagyon izgatott az új orra miatt, de az orvosok nem tudják garantálni, hogy azonnal elmúlnak a fájdalmai a műtét után" - mesélte a nevelőanyja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek