Aktuális

Nem semmi, mire használja bankkártyáit László - nem, nem fizet velük!

BLN

Létrehozva: 2017.09.10.

Különös technikákat használ festményeihez egy szekszárdi képzőművész. Biszák László festett a vászon mellett farostlemezre és csomagolópapírra is, ecseten kívül pedig használt festőkést, spaklit, szórópisztolyt, gumilapot. Újabban bankkártyával kísérletezik. A Tolna Megyei Online-nak azt mondta: a kártyáknak van tartásuk, mégis hajlékonyak, és nagy felületek gyorsan megdolgozhatók velük. Persze csak a lejárt kártyákat festékezi be. Mostanában leginkább a nagyvárosi fények, az esős hangu­latok megörökítése érdekli az 58 éves alkotót.

„Nem köteleztem el magam egyetlen irányzat mellett sem. Örömmel próbálok ki mindent, ami számomra új és érdekes, a törölt, fújt, rücskös képektől a domborműves alkotásokig. Utóbbiakat általában megrendelésre készítem konkrét személyek testrészeiről, a megrendelő ízlése és kívánsága szerint” – írja honlapján Biszák László.

Egy időben halotti maszkok készítését is vállalta az elhunytak arcáról levett minta alapján. Több mint száz kiállítása volt már, nemrég Budapesten nyílt tárlata a MOM Sportközpont Galériájában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek