Aktuális

Végig közömbös volt a tárgyalásokon a négy évig lányát molesztáló férfi

Bors

Létrehozva: 2017.09.22.

Másodfokon tárgyalja a Debreceni Ítélőtábla annak a férfinak az ügyét, aki nevelt lányait molesztálta négy éven keresztül, 2010 és 2014 között – számolt be róla a 24.hu. Az egyik nevelt lányát, aki az első alkalmakkor még csak 11 éves volt, heti rendszerességgel zaklatta.

2014-ben megpróbálta a másik, akkor 14 éves nevelt lányát is „szexuális cselekmények végzésére” rávenni, ám ő ellenkezett, és közben megjelent a férfi gyermeke, így végül békén hagyta. De megfenyegette, megöli, ha eljár a szája, illetve arra kényszerítette, hogy figyelje a lakás környékét, hogy ne lephesse, zavarhassa meg őket senki, miközben a másik gyermeket molesztálja – írta a lap.

A férfit, akinek a nevelt lányai anyjától született egy gyereke 2012-ben, áprilisban 12 év fegyházbüntetésre ítélte az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék. Akkor a bíróság súlyosbító körülménynek értékelte, hogy a molesztálás évekig tartott, illetve, hogy a nevelőapa az eljárás alatt mindvégig közömbösséget tanúsított tette iránt.

 A döntés ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így került az ügy az ítélőtáblára, ahol pénteken lesz az első nyilvános ülés.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek