Aktuális

Katalin nyerte a Bors Suzuki Swiftjét

Hu-Zo

Létrehozva: 2017.10.11.

Forrás: Czerkl Gábor

Szombaton ér véget a Bors Dupla Esély nyereményjátéka. Egy budapesti olvasónk azonban már most is örülhet, mert övé a főnyeremény: a Suzuki Swift. 

– A MÁV-központban dolgozom, és itt van egy trafik, ahol mindennap megveszem a Borsot – mesélte Rohony Katalin. Bár ritkán, de előfordul, hogy kimarad egy-egy nap, de két lapot hoznak hozzánk. Az egyik megy a kommunikációs igazgatóságra, a másikat az én csomagomhoz teszi az eladó. A kaparást vagy a matricalehúzást a trafikossal szoktuk elvégezni. Így volt ez most is. Először csak néztük, hogy igaz-e. Aztán felmentem a szobámba, felhívtam a Játékirodát és akkor vált bizonyossá, hogy nyertem – emlékezett Katalin, akinek van ugyan autója, egy hároméves Da­ciája, de a Suzuki is jó helyre került.

– Szerencsejátékban nem vagyok szerencsés. Legfeljebb néhány kettesem volt eddig a lottón, meg néhányszor ezer forint a kaparós sorsjegyeken. Természetesen az új autót tartom meg. A család nagyon örült. Az unokaöcsém Angliában él hét éve, azonnal mondta, hogy kérjem jobb kormánnyal, mert egyből megoldódna a gépkocsi problémája. A keresztlányom is bejelentkezett, hogy megszerzi a jogsit, ha neki adom a Suzukit, de lett volna rá több jelentkező is. Természetesen a lapot továbbra is veszem. Nézem a nyereményeket, és hogy mi jönne még jól. Láttam a Marso autógumi vásárlási utalványt, és azonnal vennék két pár téli autógumit – mondta Rohony Katalin, a főnyeremény nyertese.

A Bors Dupla Esély játéka október 14-ig tart. Még rengeteg nyeremény várja szerencsés gazdáját. Ne feledje, a Borssal szórakozva nyerhet!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek