Aktuális

Hollywoodi híresség és orosz politikus elől nyerte el 800 millióért a lány szüzességét

Bors

Létrehozva: 2017.11.16.

Egy videóban jelentette be egy 19 éves amerikai lány, Giselle, hogy 800 millió forintért eladta a szüzességét, ami egy „megvalósult álom” volt. Egy meg nem nevezett üzletember ígérte a legtöbbet érte, megelőzve ezzel egy hollywoodi híresség és egy orosz politikus is licitált, de ők ennyit már nem adtak volna érte ki.

Gizella azt ígéri, hogy a pénzt tanulmányaira és utazásra költi majd, és egyébként az alábbiakat is nyilatkozta:

„Azt gondolom, hogy az a trend, hogy eladod a szüzességedet az emancipáció formája, és teljesen megrökönyödöm azokon az embereken, akik ellene vannak annak, hogy egy nő eladja a szüzességét. Hogy az első alkalmamat egy olyan emberrel töltöm el, aki nem az első szerelemem, az az én döntésem.”

Egy németországi hotelben kerül majd sor a légyottra, ahol biztonságiak is lesznek, akiktől Giselle bármikor kérheti, hogy szakítsa félbe a történéseket.

Az aukció a Cinderella Escorts nevű német weboldalon történt, ahol egyre gyakoribbak az ilyen „árverések”. Ilyen volt, mikor a 18 éves román lány, Aleexandra Khefren 700 millió forintért adta el az első éjszakáját egy hongkongi üzletembernek. A honlapnál marad egyébként a licit végösszegének 20 százaléka.

(Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek