Aktuális

Igazából torta Adrienn pörköltje – képek

R. K.

Létrehozva: 2017.11.22.

Egészen kreatív hobbinak szenteli életét egy magyar édesanya. Sabján Adrienn ételeket formázó tortákat készít immár hét éve. Először a hároméves kisfia születésnapjára sütött egy autós mesefigurát formázó süteményt, de fantáziája fékezhetetlen volt. 

– Az internet komoly segítség volt a torták előállításában – kezdte az Egy szelet tortát? nevű Facebook-oldal gazdája a Szeretlek, Magyarországnak

– Nem igényelnek speciális alapanyagot, csak az a fontos, hogy tartósabbak és erősebbek legyenek az átlagos tortáknál, így lesznek jól formálhatóak. Az alap mindig tejszínes krém. Furcsa, de annyi tortát készítettem már, nem is eszem belőlük! A kedvencem a bolognai spagetti tortám, sokan nem hiszik el róla, hogy tényleg süti – mondta. Ahogy Adrienn pörköltje és hamburgere is megtévesztésig hasonlít az eredeti ételekre.

– Egyszer az Alma együttes egy csirkepörkölt tortát kért tőlem. Persze szívesen vállaltam, de nagyon aggódtam, mégis hogyan készítsem el. A pörköltszaftot végül sárgabaracklekvárral helyettesítettem, a színezést és az árnyalatokat ételfes­tékszóróval oldottam meg – mesélte Adrienn.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek