Aktuális

Így kommentálta Kerényi bocsánatkérését az egyik áldozata

Bors

Létrehozva: 2017.11.08.

Forrás: mti

Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház korábbi művészeti vezetője bocsánatot kért mindazoktól, akik úgy érzik, megbántotta őket valamivel.

A Facebookon kért bocsánatot mindenkitől. Ahogy posztjában fogalmazott, sokszor közelített ahhoz a határhoz, ami elfogadhatónak tekinthető. „Tettem ezt a művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés, a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán. Megalázni valakit sohase volt célom! Ha valaki ezt mégis így érzi ezúton, de személyesen is szívesen kérek tőle elnézést, bocsánatot, bár szándékom szerint mindig a művészet valamilyen típusú megjelenéséért, a különleges belső világok felszabadítására törekedtem” - írta.

Miután Maros Ákos, táncművész hétfőn az ATV-ben élő adásban beszélt a vele korábban történtekről, most reagált Kerényi bocsánatkérésére is a Facebookon:

„...Kerényi Miklós Gábor nevetséges bocsánatkérését – már amennyiben ez a bagatellizált nyilatkozat annak tekinthető – annyival mindenképpen kommentálnám, hogy egy fiatal táncos vállfával történő elfenekelése nálam nem tartozik sem a "művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés", sem pedig "a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán" elfogadható viselkedésbe.”

A táncos a továbbiakban szeretne inkább élete folytatásával foglalkozni, és mivel már mindent elmondott ezzel az üggyel kapcsolatban, nem kíván a továbbiakban erről beszélni. 

Sziasztok. Nos, illik szólnom. Nagyon köszönöm Nektek a túláradó szeretetet, mérhetetlen támogatást. A kör bezárult....

Közzétette: Akos Maros – 2017. november 7.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek