Aktuális

K1-es világsztár ütötte a TEK-eseket

R. K.

Létrehozva: 2017.11.17.

<p>Így ad leckéket küzdésből a magyaroknak a belorusz bajnok Ignasov.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Kőkeményen készülnek Magyarország legjobb, hivatali állományból kikerülő harcosai a szombati BUDO- és Küzdősportgálára. A Terrorelhárítási Központ edzésén a Bors is jelen lehetett, így a saját szemünkkel láthattuk, hogy a ringbe lépés előtt hogyan csapnak össze egymással a legképzettebb küzdősportosok.

Az érthetően szigorú beléptetést követően a TEK munkatársai egy sportcsarnokba kísérték munkatársainkat, ahol már több tucat harcos várta csuklyában, hogy megmutassa tudása legjavát. Érdemes volt igyekezniük, ugyanis a rendhagyó edzésen a belorusz küzdősport nehézsúlyú legendának, Alekszej Ignasovnak bizonyíthattak.

– A magyar harcosok nagyon erősek. Jól fel vannak készítve, senkinek sem okoz majd problémát a szombati ringbe lépés – szögezte le a Bors kérdésére az egykoron „Vörös Skorpió” névre hallgató K1-es világsztár. – Ha netán arra kerülne sor, a TEK harcosai szerintem a terroristákkal is felvennék a harcot. Sok dolgot nem tudok nekik egy nap alatt megtanítani, de néhány fogást azért megismertetek velük – újságolta a többszörös thai-boksz világbajnok.

A 39 éves fehérorosz egyébként nem először jár hazánkban, ellátta Karacs Attila K1-es bajnokot is tanácsokkal. Ignashov alaposan megizzasztotta a TEK versenyzőit, hogy minél jobb eséllyel induljanak a szombati gálán. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek