Aktuális

Műlábra rakták a nyomkövetőt, mert okosak

Bors

Létrehozva: 2017.11.08.

A 29 éves Ashton Sammut házi őrizetbe került, mert lopáson kapták, és fogyatékossága képtelenné tette arra, hogy a kárt ledolgozza - írja a The Sun magazin. A rendőrök négy hetes házi őrizetre ítélték, és nyomkövetőt is raktak a bokájára. A férfi műlábának külső része sárga hab, ennek ellenére megkérdezték tőle, fontos e melyik lábára rakják.

“Azt hittem, valami vicc. Felemeltem a műlábam, mire mondták, hogy a zoknimat húzzam fel, mert a bőrrel kell érintkeznie a nyomkövetőnek. Felhúztam. Rátették” - emlékezett vissza Sammut. Ezt követően járkálnia kellett, hogy teszteljék a nyomkövetőt. Még ekkor sem kapcsoltak. A férfi csak azért nem árulta el magát, mert egy idő után kíváncsi volt, mikor esik le neki. Hiszen náluk volt a végzés is, amelyből kiderült, műlába miatt nem tudja ledolgozni az okozott kárt.

Ha azt nem is olvasták el, de a testi kontaktus során érzékelhették volna, hogy műlábra rakják a kütyüt, ezt követően a járásnál is kiszúrhatták volna, hogy bizony ez az ember máshogy megy mint az átlag. A cég szóvivője közölte: ritka helyzettel álltak szemben a munkatársai, és nem követték szigorúan a protokollt. Miután tudomást szereztek a dologról, megtették a megfelelő intézkedést, hogy minél előbb a megfelelő lábra kerüljön a nyomkövető.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek