Aktuális

Abból akart megélni, hogy a barátnőjét meztelen sétára kényszerítette az utcán

Bors

Létrehozva: 2017.12.12.

Sírásban tört ki vallomása alatt az a nő, akit barátja arra kényszerített, hogy a tél kellős közepén meztelenül gyalogoljon végig Harlem utcáin, és ezt rögzítette is telefonjával. A tárgyaláson levetítették a videót, majd a nő azt mondta: „Megfogta a nyakamat, és nagyon keményen szorította. Nem tudtam levegőt venni” – mondta a 25 éves nő, akinek nem hozták nyilvánosságra a nevét. Azt is vallotta, hogy, mielőtt az utcára rángatta volna a 26 éves Jason Melo, két órán keresztül kínozta. „sok mindent mondott, hogy én egy kurva vagyok, hogy megölhetne, hogy mindre kapható vagyok”.

A megpróbáltatások azért kezdődtek, mert a nő telefonján Melo explicit üzeneteket talált, amiket egy másik férfi küldött neki.

A tárgyaláson az is elhangzott, hogy Melo egy nehéz kőből készült Buddha-szobrot is a nőnek vágott, miközben kéthónapos babájuk csak pár méterrel arrébb feküdt az ágyon. Aztán arra kényszertette, hogy menjen ki az utcára, előbb még egy törülközőt tejkert maga köré a nő. de később ezt is lerántotta a barátja. Melo közben azt mondja neki, hogy ezzel fizessen meg neki a szégyenért, azért, hogy hét férfivel is viszonyba kezdett, de a nő azt mondja, egyikkel sem feküdt le, majd már meztelenül (csak egy cipőt viselt) egy motort takaró ponyvával takarja el a testét.

Melo a vád szerint ráadásul azt tervezte, hogy olyan termékekkel (póló, sapka) kezd majd el kereskedni, melyek a videón alapulnak.

Girlfriend forced to walk naked down a Harlem street is traumatized

A woman who was paraded down the street naked by her abusive boyfriend has told the jury that he 'tortured' her for two hours before forcing her outside Jason Melo, 26, is on trial accused of choking and beating his ex- girlfriend It came after a video emerged of him

Melo szerint ő nem csinált semmi rosszat, még csak a haját se húzta meg a barátnőjének. AS nő viszont azzal vágott vissza, hogy a férfi igenis úgy tett és azzal fenyegette, mintha azonnal megütné.

A férfi akár 7 évre is a rácsok mögé kerülhet tettéért – írta a Daily Mail.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek