Aktuális

Málnás pezsgőt kap szilveszterkor Rupert

R. K.

Létrehozva: 2017.12.29.

Vérbeli malac lé­vén, malackodással telnek az ünnepek Rupert számára, akinek a bölcsességeit rengetegen olvassák a Facebook-oldalán. A váci kis kedvenc is családi körben töltötte a karácsonyt, és számos jó falattal tömte tele a bendőjét. A karácsonyfával azonban egy percre sem hagyták kettesben, nehogy leegye róla a szaloncukrot.

– Rupit több rajongója személyesen is felkereste, és számos finomságot hoztak neki ajándékba – meséli a büszke gazda, Bence, akit a malaca nemrég megmentett a szén-monoxid-mérgezéses haláltól.

Boldog karácsonyt! 🐖Bárki, aki Rupis ajándékot kapott vagy rakott a fa alá, arról dobjatok egy képet kommentben, fater akar majd csinálni egy videót belőle!❤️❤️❤️ #naRÖFF

Közzétette: Rupert Malac – 2017. december 25.

– Persze ezeket csak mértékkel adagoltuk neki, mivel vigyázni kell a formás alakjára. Már nagyon várja a szilvesztert, noha biztos, hogy idő előtt elbóbiskol majd. Mi azonban éjfélkor felkeltjük, hogy koccinthasson velünk ízletes kö­lyökpezsgővel. Szerintem málnásat veszünk, mert az a kedvenc gyümölcse – árulta el a gazdi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek