Aktuális

Mindenkit figyelmeztet a modell, akit barátja szépséggel akart megajándékozni

Bors

Létrehozva: 2017.12.01.

Catt Gallinger barátjától egy szemtetoválást kapott ajándékba, de gyorsan kiderült, hogy a beavatkozás durván félresikerült - írja a Metro. A modellként dolgozó nő most az Instagramon közvetíti kálváriáját, több műtéten is átesett, és elmondása szerint könnyen lehet, hogy elveszti a szemét.

A nő elmondása szerint azért vállalkozott a kockázatos testmódosításra, mert jobban akarta érezni magát a bőrében, ám a komfortosabb érzés helyett komoly fájdalommal és kockázattal járó egészségügy problémát szabadított magára.

„Műtét, fájdalomcsillapítás nélkül, a huszonharmadik. Csütörtökön. Ha ez nem válik be, akkor a szaruhártyám annyira elvékonyodik, hogy megtörténhet, hogy eltörik. Ha ez megtörténik elvesztem a szemem” - írta a nő az Instagramra, amelyen folyamatosan közvetíti történetét, mindenkinek felhívva a figyelmet rá, hogy semmilyen ismeretlen beavatkozásra ne vállalkozzon senki.

A műtétre végül nem került sor, mert fájdalomcsillapítás nélkül a nő nem vállalta, elmondása szerint most egy másik utat igyekszik keresni a gyógyulásra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek