Aktuális

Öt évig dőlt a pénz a Vas megyei bordélyházakból

Bors

Létrehozva: 2017.12.18.

<p>A fél órás szobaár 18.000 Ft, az egy órás 32.000 Ft volt és a szexuális szolgáltatást a tulaj „VIP sztriptíz” néven még az árlapon is feltüntette.</p>

A sárvári ügyészség bordélyház működtetése, és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat négy férfival szemben, akik az egyik Vas megyei városban és Ausztriában üzemeltettek bordélyházakat 2011 őszétől 2016 július közepéig, írja a nyugat.hu. Az ügyészség szerint az elsőrendű vádlott Magyarországon és Ausztriában is létrehozott cégeket, illetve olyan szórakozóhelyeket üzemeltetett, ahol az ott dolgozó prostituáltak az erre a célra kialakított szobákban szexuális szolgáltatást nyújtottak.

A szórakozóhelyet üzemeltető férfi biztosította a prostitúcióhoz szükséges épületet, valamint az anyagi és a technikai eszközöket. A vendégek a szexért a szórakozóhelyeknek előre, még a pultnál fizettek és a szexuális szolgáltatást „VIP sztriptíz” néven tüntették fel a magyarországi árlapon, az ebből származó bevételt pedig a pultosok rögzítették a napi záráskor.

Magyarországon a fél órás szobaár 18.000 Ft, az egy órás 32.000 Ft, míg Ausztriában 60 euró, illetve 105 euró volt, melyből a szexuális szolgáltatást végzők 10.000-18.000 Ft körüli összeget kaptak.

A pultosok felügyelték és irányították a prostituáltakat, ők bonyolították az adás-vételt, majd a műszak végén kifizették a lányokat, így a bordélyház vezetésében is részt vettek.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben társtettesként bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat és szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek