Aktuális

Horror, mit tett az anya a négyéves fiúval - és még filmre is vette!

Bors

Létrehozva: 2018.01.17.

<p>Két évtizedet kell börtönben töltenie tettéért.</p>

Húsz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság a múlt héten azt a 25 éves nőt, aki nem csak molesztálta négyéves rokonát, de filmre is vette tettét, majd azt elküldte drogdílerének, aki elkezdte terjeszteni a világhálón a perverz felvételt. 

A Michiganben élő Kailee Marie Perez tavaly szeptemberben - vádalku keretében - bűnösnek vallotta magát a molesztálás ügyében, amiért cserébe ejtették az ellene felhozott gyermekpornó-terjesztésére vonatkozó vádat. Ezt követően a bíróság egy szakértő bevonásával állapította meg, mennyi időt kell a nőnek börtönben töltenie. A szakértő jelentésében szerepel: nem valószínű, hogy Perez szexuálisan vonzódna a gyerekekhez. Feltehető, hogy a felvételt dílere kedvéért készítette, akivel egészségtelen függőségi kapcsolata alakult ki. Perez - aki egyébként egygyermekes anya - húszéves kora óta drogfüggő, és ugyan többször is járt elvonón, végül mindig visszaesett. A szakértő kiemeli: ha képes tiszta maradni, kicsi a valószínűsége a bűnismétlésnek - írja a Daily Mail.

Jóval szigorúbb büntetést kapott a díler, Nathan Osborne. A 32 éves férfit 37 év szabadságvesztésre ítélték októberben gyermekpornó terjesztéséért. Nem csak a Perez által 2016 novemberében küldött videót tette közzé, rávett ugyanis egy másik, húszéves nőt is, hogy molesztálja a fiát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek