Aktuális

Majdnem megvette álmai otthonát, amikor kiderült: évekig pornófilmek helyszíne volt

Bors

Létrehozva: 2018.02.28.

<p>Annyit tudott csak: az előző tulajok a szórakoztató iparban dolgoztak.</p>

Kis híján sokkot kapott egy arizonai asszony, amikor megtudta: az a ház, amit kinézett, mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek először hitte. Olyan múltja van ugyanis, ami a vevőnek már nem fért bele.

Linda Feinnek csak annyit mondott az ingatlanügynök, hogy az 1,8 millió dolláros Paradise Valley-beli ház előző tulajdonosai a szórakoztató iparban dolgoztak - azt azonban már elfelejtette közölni, hogy ez pontosabban mit jelent. A közel 400 négyzetméter alapterületű ház tulajai, Kevin és Sandra Otterson ugyanis Hubby és Wifey “művésznéven” működtették a Wifey’s World nevű pornóoldalt, és bizony otthonuk minden szegletét felavatták a kamerák előtt az elmúlt 20 évben - írja a Daily Mail. 

Busting out the girls in the kitchen in my new update that I just posted to the site. #wifeywednesday #wifeysworld #wifey #bigboobs #milf #cougar #nicerack

Wifey (@realwifeysworld) által megosztott bejegyzés,

“Hiszem, hogy vannak emberek, akik nem törődnek azzal, hogy az otthonukat korábban milyen célokra használták. Én nem tartozom közéjük” - indokolta Fein, hogy miért lépett vissza az álomotthon megvételétől. Hozzátette: “Nem készíthetek Hálaadásnapi vacsorát egy olyan pulton, ahol korábban pornósok döngettek.” 

Here's a little sneak peek of my next member's update. #sideboob #wifey #wifeysworld #milf #hotwife #slutwife

Wifey (@realwifeysworld) által megosztott bejegyzés,

Wifey (@realwifeysworld) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek