Aktuális

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi múltjában kutatnak a rendőrök

Bors

Létrehozva: 2018.03.31.

A Blikk értesülése szerint a rendőrök megkeresték a Novozánszki Fanni meggyilkolásával védolt B. László egykori barátnőjét, hogy a férfiről kérdezzék.

– Azt kérdezték, hogy volt-e Lászlónak dühkitörése a kapcso­latuk alatt, vagy valamilyen szexuális perverziója, különös szokása. A hölgy megerősítette, hogy semmi ilyesmiről nem tud beszámolni. A hatóságok most szinte mindenkit megkeresnek, aki valaha kapcsolatba került az egykori ügyfelemmel – mondta Brodmann Péter, a gyanúsított egykori ügyvédje és egyben rokona.

A férfi korábbi vallomásában azt állította, hogy az ájult lányt egy építési területen adta át két férfinak, az ügyvéd erről a részletről is újdonsággal szolgált.

– Erről idáig nem beszéltem, de most már elmondom, hogy azon az építkezési területen, ahol az eset történt, még térfigyelő kamera is fel van szerelve, de a vizes világbajnokság után már nem működtették. Pedig a felvétel most kulcsfontosságú lenne. László sokkal előbb megjelölte ezt a helyet, mint hogy kiderült volna, üzemen kívül voltak a kamerák. Volt védencemet két férfi várta ott, egyikük a német rendszámú autóban ült, a másik kiszállt, átvette Fannit, beemelte a kocsiba, és elhajtottak onnan – mondta a Blikknek Brodmann Péter.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek