Aktuális

Borzasztó! Rengetegen bántják a szem nélkül született kisfiút +18 videó

Bors

Létrehozva: 2018.03.08.

Sokan kritizálják és bántó megjegyzéseket tesznek a szem nélkül született kisfiúra.

Christian Buchanan egy nagyon ritka betegségben a szenved, a microphthalmia annyira ritka, hogy mindössze 60 esetet regisztráltak világszerte. Amikor megszületett hatalmas üregek tátongtak szeme helyén, még alig volt négy napos, de már hat műtéten átesett - írja a DailyMail.

A boy with no eyes wants to change how others see disabled people

WARNING: GRAPHIC CONTENT Christian Buchanan suffers from the rare disorder Tessier cleft lip and palate He has required a feeding tube since he was four days old and cannot see Christian has endured seven surgeries to reconstruct his face and requires more Although the disorder has affected his development, he still lives a full life A six-year-old boy born without eyes is one of only 60 cases in the world and is subjected to cruel taunts from strangers Christian Buchanan, from Woodbury, Tennessee, suffers from Tessier cleft lip and palate, which has just 60 known cases in medical history.

Betegsége miatt nem csak vak, de beszélni sem képes és mozgása is nehézkes. Édesanyját, Lacey-t ez azonban mégsem gátolja meg abban, hogy kisfiával teljesértékű életet éljen.

Christian egy tipikus kisfiú. Tanul zenélni, judozni, szeret birkózni a kisöccsével és csupa olyan dolgot csinál, amit egy átlagos 6 éves ebben a korban szeret.

Az egyetlen dolog, ami miatt mégis úgy érzik magukat, mintha a társadalom kirekesztené őket, hogy sokan egyszerűen nem tudják, hogy hogyan kezeljék a kisfiú másságát. Többször támadták is őket Instagramon, mivel sokak szerint nem lenne szabad mutogatni a kisfiú képeit az interneten.

Az édesanya azonban úgy gondolja, hogy igen is mindenkinek tudnia kell erről a betegségről, akkor talán jobban elfogadnák a kis Christiant, nem bámulnák meg az idegenek és nem tennének rá gonosz megjegyzéseket sem. Éppen ezért készítettek egy videót is a mindennapjaikról, hogy minél többen megismerjék és megértsék őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek