Aktuális

Munkatársát akarta megviccelni egy pumpával, a nevetést azonban a gyász váltotta fel

Bors

Létrehozva: 2018.03.21.

Forrás: SWNS

Meghalt egy indiai férfi, miután kollégája viccből egy kompresszor pumpát nyomott az ánuszába. Az áldozat, akit csak Ravinderként említenek, egy gyárban dolgozott az indiai Nangloi Jat városában, amikor lehajolt, hogy felvegyen valamit a földről.

Ez az ártatlannak tűnő mozdulat azonban az életébe került, ugyanis kollégája Anjan Misra, kapva kapott az alkalmon és beledugta a szerencsétlen férfi fenekébe a magasnyomású pumpa végét - melyet eredetileg vastag farönkök feldarabolására használnak - majd be is kapcsolta azt. Aki látta az esetet mindenki nevetett, de hamar arcukra fagyott a mosoly, amikor a 40 éves Ravinder összeesett. – írja a metro.co.uk

Man died when colleague put air hose in his bottom and switched it on

A man has died after his colleague reportedly put a compressed air hose into his bottom and turned it on. The victim, identified only as Ravinder, is said to have been set upon by another worker at a factory in Nangloi Jat, India, when he bent down to pick something up.

Egy másik dolgozó Ram Kishan így nyilatkozott: "Azonnal értesítettük a műszakvezetőt és bevittük Ravindert az elsősegély szobába, onnan az állami kórházba szállították, ahol később a műtőben meghalt."

A férfi halálát súlyos belsővérzés és szervkárosodás okozta.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek