Aktuális

Ön bevállalná? Pucér villámrandi miatt népszerű a kocsma

Bors

Létrehozva: 2018.03.23.

Forrás: Pexels

Kifejezetten elégedettek a londoni The Exhibit nevű pub tulajdonosai azzal a kezdeményezéssel, amibe csak a közelmúltban vágtak bele - ugyanakkor ki tudja, talán pár hónap múlva már ez lesz a hely profilja. A kocsmában ugyanis meztelen villámrandit tartottak.

Az extrém ismerkedős esten 16 pár vett részt, akik az érkezéskor azonnal megszabadultak ruháiktól (a kevésbé bevállalósak a fehérneműt magukon hagyhatták) - majd a “pucér valóság” alapján döntöttek, kivel szeretnének egyáltalán megismerkedni. Innentől minden úgy zajlott, mint egy klasszikus villámrandin - a résztvevők visszaöltöztek, majd elkezdődhetett az ismerkedés, amit titkos értékelés követett, amit aztán a szervezők összesítettek. Az eredményekről - kölcsönös vonzalom esetén - másnap értesítették a feleket, e-mailben - írja a Daily Star.

Az ötlet egyébként nem teljesen újkeletű, a kocsma szervezői ugyanis a briteknél jól ismert Naked Attraction című vetélkedőből merítettek ihletet - ahol a versenyzők egymás pucér testét igen, az arcát azonban nem láthatják. 

Annak ellenére, hogy az est folyamán bizony erős hangsúlyt kapott a meztelenség, a szervezők a személyes benyomások, a valódi ismerkedés fontosságát szeretnék hangsúlyozni, és azt, hogy lássunk a külső, testi adottságok mögé. Az más kérdés, hogy mindez egy pucér társkeresőn hogy valósul meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek