Aktuális

Rendőri túlkapás: fegyvertelen, letolt gatyás férfit lőttek agyon - videó

Bors

Létrehozva: 2018.03.26.

Sokkoló képsorokat juttattak el a napokban a Houston Chronicle szerkesztőségébe. A felvételen jól látszik, amint egy helyi rendőrtiszt lelövi a 34 éves Danny Thomast. A férfi zavarodottan viselkedett, a nadrágja a bokájáig le volt tolva, és állítólag mielőtt a járőr megérkezett volna, magában beszélt és több autót is ütögetett. A tiszt figyelmeztetésére sem állt le - ugyanakkor fegyvertelen volt.

A videón hallatszik, amint a felvétel készítői azt tippelik, hogy a zavarodott Thomast mindjárt lesokkolózzák - az ilyen esetekben ugyanis az elektromos sokkoló használata a bevett módszer. Az, hogy a járőr - akinek nevét az esetet követően nem hozták nyilvánosságra - éles lőszert használ, sokakat megdöbbentett.

Danny Thomast kórházba szállították, ám az életét már nem tudták megmenteni. A hatóságok vizsgálatot indítottak. Eddig annyit tudni, hogy a jelentés szerint “valamilyen tárgyat” láthatott a rendőr Thomasnál, ám fegyvert nem találtak sem nála, sem máshol a helyszínen - írja a New York Daily News.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek