Aktuális

A darnózseli hentes feleségét rejthette a Fertő tó?

Bors

Létrehozva: 2018.04.17.

A tó mélyén talált holttestdarabok ügye egyre szövevényesebb. Az osztrák rendőrség most egy másik szál után is nyomoz.

Forrás: Zsolnai Péter

Az osztrák rendőrök egy magyar hentes eltűnt exfeleségének ügyét is elővették a Fertő tóban talált holtettestmaradványokkal kapcsolatban – írja a krone.at. A lap azt írja, a nyomok egyike a szomszédos Magyarországra vezet, ahol évek óta keresnek egy eltűnt nőt, akinek meggyilkolásával a volt férjét, egy hentest gyanúsítanak.Könnyen lehet, hogy a darnózseli hentesként elhíresült férfiról, illetve áldozatáról van szó. N. Jánost azzal vádolták, hogy megölte gyógytornász feleségét, maradványait pedig eltüntette. A 40 éves gyógytornász, K. Judit, 2014 májusában, amikor végzett a munkahelyén, bezárta a rendelőt, és többé nem látta senki. A bíróság csak annyit tud biztosan, hogy elhunyt. De hogy milyen módon, és hol lehetnek a maradványai, arra nincs biztos válasz.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy azonosítatlan holttest darabjai kerültek elő pénteken a Fertő tó ausztriai oldalán. Először az ismeretlen nő torzóját, majd fejét találták meg. Bizonyos, hogy gyilkosság áldozata lett.

Többekben felmerült, hogy a tavaly év végén eltűnt VV Fanni holtteste kerülhetett most elő.

Blikk az osztrák OE24 portálra hivatkozva számolt be a legfrissebb fejleményekről: két kart találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot - azaz egyre több testrész van a hatóságok birtokában, ami minden bizonnyal az azonosítást is elősegíti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek