Aktuális

Felháborító: Családi videokazetták csúfítják a tópartot

P. Zs.

Létrehozva: 2018.04.14.

Kuka helyett a Fancsikai-tavak partjára dobta a családi videókat egy szemetelő Debrecen határában. A megtaláló nem volt rest, és a Face­bookon szólította fel a tulajt, hogy takarítsa el a szemetét. Sándor Ákos ezt írta közösségi oldalára: „Kihajítasz a természetbe egy rahedli VHS kazettát, Disney-mesék, Star Wars-filmek, de akadnak sportesemények, és ami a legjobb, családi felvételek is. De ha valami csoda folytán utóbbiból nem derülne ki a személyazonosságod, ott van még az ujjlenyomat, és a kazetták címkéin levő satnya kézírásodon végezhető grafológia.” A szoftverfejlesztő kilátásba helyezte, hogy feljelentést tesz, ha a tettes nem takarítja el a piszkát.

– Még nem jelentkezett az illető, de én tartom a szavam. Szeretek kijárni a természetbe, és na­gyon fel tud idegesíteni, ha valaki ilyet tesz – mondta a Borsnak Ákos.

40 milliós számla

Éppen pénteken írtuk meg, hogy a XVIII. kerület és Gyál határán levő erdőbe is rendszeresen lerakják a hulladékot. A Pilisi Parkerdő Zrt.-nek éves szinten minimum negyvenmillióba kerül a szemét elszállítása.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek