Aktuális

Meglátta, beleült, elvitte, összetörte, majd visszavitte az autót és hazament

Bors

Létrehozva: 2018.04.07.

Forrás: police.hu

A ceglédi rendőrök egy 27 éves abonyi férfi ellen javasolnak vádemelést, aki a gyanú szerint egy jogtalanul használt személygépkocsival okozott balesetet.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves abonyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. november 5-én délután egy abonyi utcában leparkolt személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elvitte.

A police.hu információi szerint a járművet Abony területén használta, majd azzal anyagi kárral járó közlekedési balesetet okozott. Az összetört autót ezek után leparkolta a sértett háza elé, majd távozott a helyszínről. 

A ceglédi rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az eljárás során. A vele szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek