Aktuális

Olyat látott az ultrahangfelvételen, hogy nem tudta befejezni a sírást

Bors

Létrehozva: 2018.04.27.

Stephanie Jackson szerint halott nagymamája segített nekik, hogy valóra válhasson álmuk, és szülők lehessenek. Ezt az ultrahangfelvétettel bizonyítani is tudják.

Forrás: Pixabay illusztráció

A 32 éves nőnek azt mondák az orvosok, hogy ha eddig nem jött össze a baba, most már nem valószínű, hogy valaha is része lesz anyai örömökben. Azóta minden nap halott nagymamájához imádkozott, hogy sikerüljön teherbe esnie.

Végül megtörtént a csoda. Terhességének tizennyolcadik hetében rutin ultrahangos vizsgálatra ment és amikor jobban megnézte a felvételt a babáról, elsírta magát. A kép hátterében jól kivehető volt egy folt, mely kísértetiesen hasonlított 14 éve elhunyt nagymamájára, ezt édesanyja vette észre, mikor hazaértek a vizsgálatról liverpooli otthonukba – írja a Mirror. 

Mum-to-be shocked to see 'dead grandmother's face' in baby scan

A mum-to-be said she was stunned after seeing her dead grandmother's face in a scan of her unborn baby. Stephanie Jackson, 32, from Knowsley Village , was told her baby boy was healthy at her 18-week scan - but had the shock of her life when her mum pointed out something hidden in the image.

– Egyszerűen nem tudtam abbahagyni a sírást miután anyukám felfedezte a nagymamám képét az ultrahangon. Annyira boldog voltam, 14 éve vesztettük el őt, előtörtek belőlem az érzelmek – mesélte a kismama.

Szerintük ez egy jel, hogy nem hiába imádkoztak és az elhunyt nagymama még mindig vigyáz és segíti családját.

A rokonok közül mindenki azt állítja, hogy igen, tisztán kivehető a felvételből Mary néni arca, egyedül a leendő apuka mondta azt, hogy ő csupán egy foltot lát a képen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek