Aktuális

Orvosai szerint csak a szoptatástól fájt a melle: három gyermeke maradt anya nélkül

Bors

Létrehozva: 2018.04.03.

Meghalt egy három gyermekes angol családanya, miután az orvosok félrediagnosztizálták. Erős fájdalmai voltak, mellei sajgóan fájtak, de a szakértők szerint ez csak a szoptatástól alakult ki nála. A doktorok túl későn jöttek rá, hogy a 38 éves nő valójában rákos volt.

Louise Gleadellt 2016 februárjában diagnosztizálták méhnyakrákkal, a fiatal nő előzetesen is sokat panaszkodott már az erős fájdalmakra, az orvosok mégsem vették komolyan, úgy gondolták, hogy azért ilyen különösen érzékeny a fájdalomra, mert éppen szoptat és a három gyerek mellett nincs elég ideje pihenni.

Közzétette: Louise Gleadell – 2016. július 28.

Ha időben felismerik a betegségét, valószínűleg még ma is a családjával lehetne, de az orvosok korábbi vizsgálatai pusztán annyit tudtak megállapítani, hogy a nő kalciumszintje egy kicsivel alacsonyabb a kelleténél, de a testében növekvő tumort nem sikerült megtalálniuk. 

Közzétette: Louise Gleadell – 2016. november 11.

„Azt mondák az orvosok, hogy csak azért vannak fájdalmaim, mert épen szoptatok, és nem alszom eleget a baba miatt, hogy kimerültebb vagyok az átlagosnál”– mesélte korábban a családanya, nem sokkal azután, hogy megkapta a szomorú eredményt.

Közzétette: Louise Gleadell – 2016. augusztus 29.

Az életéért keményen harcoló Louise Gleadell rengeteg pénzt költött férjével a németországi Hallwang klinikán a különféle kezelésekre, de mindhiába, ekkorra már túl sok időt vesztegetettek el. Rengetegen támogatták a családot, és az anya is mindent megtettm de végül három gyermeke, a 13 éves Joseph, a 11 éves Mateo és a 2 éves Jude, anya nélkül maradtak – írja a tragikus hírt a foxnews.com.

Közzétette: Louise Gleadell – 2017. április 24.

A nő férje, Matt a Facebookon tudatta a szomorú hírt szombaton: „Louise sosem adta fel a harcot, mindent lehetséges eszközt bevetett, hogy minél tovább itt lehessen a fiainak...” 

Our beautiful Louise passed away peacefully this morning surrounded by love. We are eternally grateful for all the love...

Közzétette: Louise's Gift Of Time – 2018. március 31.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek