Aktuális

A Bors nyertesei felvették az egymilliót

Bors

Létrehozva: 2018.05.19.

<p>Az elmúlt hetekben 1–1 milliót érő nyertes matricát talált a Bors címlapjain négy olvasónk is, akik megkapták a várva várt összeget.</p>

Forrás: Bors

A Bors fővárosi szerkesztőségébe látogatott öt aranykezű olvasónk, akikkel együtt sétáltunk el a közeli OTP bankfiókba, a Széna térre, hogy ott átadhassuk nekik a korábban elnyert egy-egymillió forintot. Felejthetetlen élmény volt számunkra is, hatalmas öröm volt munkatársunknak ennyi boldog ember környezetében tartózkodni.

Horváthné Pintér Éva: 

„A játék nekem életforma”

Hűséges zalaegerszegi olvasónk egy igazi mágus. Szuggesztív ereje és kitartó munkája meghozta eredményét. Egymillió forint ütötte a markát. – A kezdetektől vásároljuk a Borsot minden nap. Igazi adrenalinbombaként hatott rám a nyeremény, bebizonyította, jó úton járok! A Bors visszaigazolta, igenis megkaphatom azt, amiben hiszek. Alázattal fogadok bármilyen nyereményt, de ez az összeg jó sokáig bearanyozza majd napjaimat.

Sarkadiné Jolika: 

„A főorvos úr is gratulált”

A nyugdíjas Joli nénit a kórházi várakozás során érte a szerencse. Kapuváron aznap nem volt szomorú arc a kórházban. – Végre kicserélhettük az autót, hiszen mozgássérült vagyok. Ekkora összegről álmodni sem mertem. Így még fűtés is lesz a következő szezonra a fürdőszobámban!

Pintér Ibolya: 

„Megszállt a nyugalom”

A hetvenéves Ibolyának egész életében nem volt szerencséje, el sem hitte, hogy nyert. 

– Sokkot kaptam. Még a horoszkópom is megmondja, hogy nem vagyok nyerő típus. Ezt a Bors most átírta! Kételkedő voltam, nem hittem magamban, teremtő erőmben. A nyereményen túl mást is kaptam: biztonságérzetet és hitet. Személyiségformáló ereje volt a játéknak.

Kenyeresné Szekeres Edit: 

„Pont ekkora összeget kértem a Jóistentől”

Edit férje vásárolta az újságot, félig kaparta le, majd továbbadta. Egyikük sem hitt a szemének. – Sírtam. Minden nap imádkoztam és pont ezt az összeget kértem, mert tudtam, ennyi kellene a boldogságunkhoz. Megsegített a Jóisten, így a kiadásokon túl egy horgásztúrán is részt vehetünk.

* * *

Ötödik nyertesünk a csajági Zsapka Istvánné, aki április 9-én nyert, hamarosan ő is átveheti az összeget.

Figyelje a Borsot továbbra is, hamarosan új játékot indítunk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek